nmea & seatalk data multiplexer

Deze multiplexer is dan wel het kleine broertje van de wifi nmea Seatalk multiplexer, maar heeft een uitgebreide functionaliteit
Hij kan ingezet worden om de nmea data van drie verschillende gevers in te lezen, te interpreteren en te versturen naar de uitgangen.
De multiplexer beschikt over een Seatalk ingang. de data op de seatalk bus kan worden ingelezen en omgezet naar nmea berichten. Zo kunt u dus bijvoorbeeld de data van een raymarine windgever ook op een nmea display weergeven.Of via de usb poort op uw latop!
Een gever is bijvoorbeeld een log, een windgever of een navigator. De multiplexer kan nmea ontvangers aansturen, zoals een repeater display, maar ook een plotter of een stuurautomaat.
De bitsnelheden van de ingangen en de uitgangen zijn ruim snel genoeg om ook AIS data te kunnen verwerken. U kunt zelf programmeren naar welke uitgang deze data wordt verstuurd.
hiermee wordt een lagere snelheid uitgang vrij gehouden.De multiplexer is voorzien van:
  1. 3 nmea ingangen (galvanisch geisoleerd)
  2. 2 nmea uitgangen
  3. 1 Seatalk ingang(galvanisch geisoleerd)
  4. 1 USB poort in/uitgang(galvanisch geisoleerd)
  5. 1 RS 232 poort (galvanisch geisoleerd)

De galvanisch gescheiden aansluitingen voorkomt bij voorbaat eventuele aardlussen, waarmee een betrouwbare systeem wordt verkregen. De slimme software van de module kan automatisch berichten filteren, prioriteiten toewijzen, id's aanpassen en uitgangen aan ingangen toewijzen
Volledig door ons ontworpen en geproduceerd nederlands produkt. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers van het Zeilersforum!, dus uit de watersport praktijk!

Nieuws: Inmiddels zijn de drie nmea ingangen uitgebreid met 1 extra nmea ingang! Tevens kan de seatalk aansluiting nu lezen en schrijven.
Nu beschikbaar voor maar € 229,00, inclusief btw, in de webshop

Zie de gebruiksaanwijzing
Download het instelprogramma