Produkten

STAR Tracking is een bedrijf dat naast het verlenen van opsporen en terughalen van kostbare vervoermiddelen en goederen gerichte diensten (hard- en software), ook het monitoren en beveiligen van mobiele objecten verzorgt, al dan niet met behulp van een erkende alarmcentrale of call centre.
STAR Tracking is leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor beveiliging, bewaking, monitoring, opsporing, beheren en informatie-voorziening van (al dan niet mobiele) objecten en personen ten behoeve van zowel particulieren als bedrijven. STAR Tracking onderscheidt zich door acknowledgement (bevestiging van alarmmeldingen), innovatief vermogen, modulaire opbouw van de systemen, deskundigheid op nautisch gebied, keuze in communicatie mogelijkheden - GSM, GPRS of Satelliet - met Europa of werelddekking en het bieden van maatwerk en totaaloplossingen.
Onze producten en diensten zijn toonaangevend qua toepasbaarheid (eenvoud en flexibiliteit) en kwaliteit, met een goede prijs / kwaliteitsverhouding.
Vele klanten en installateurs ervaren STAR Tracking als deskundig, innovatief en servicebereid.
STAR Tracking is direct en indirect aanspreekbaar op haar dienstverlening en de kwaliteit van deze diensten en producten.
Het nautische deel van de STAR Tracking productrange bestaat uit :
-security pakketten voor beveiliging van schepen en bemanning
-volgen via meldkamer, eigen pc via internet of mobiel
-tracking en tracing modules met en zonder alarmering
-abonnementen voor met en zonder alarmcentrale koppeling en website
-Inmarsat Satelliet module voor wereldwijd volgen van uw jacht.
-veelzijdige nmea/seatalk multiplexers met wifi optie